Menu

Door de stichting DC outreach zijn wij uitgenodigd, om samen met ons gezin naar Amerika te komen.

Hier vindt dit jaar in Camp Sunshine een ontmoeting plaats, met de topspecialisten op het gebied van Silke haar ziekte. Hier ontmoeten we gezinnen die precies hetzelfde doormaken als wij doen.

We zullen daar een week zijn. In die week worden de kinderen verwent net of zijn ze "royalty" zoals een eerdere bezoeker van het kamp het omschreef.
Wij zelf zullen die week heel veel lezingen volgen over de ziekte. 
Ook krijgen wij 1 op 1 gesprekken met de artsen om zo alles te weten te komen over de ziekte en om alle vragen te stellen die ons bezig houden.

De artsen hier in Nederland weten gewoonweg niet genoeg over de ziekte, om Silke hier goed te behandelen.
Wij hopen dat met een bezoek aan Amerika wij dit met de artsen hier dit wel kunnen realiseren.

Wij twijfelden daarom ook geen moment om niet te gaan. Wel kwamen we voor het grote probleem te staan hoe we dit allemaal moeten gaan betalen. Gelijk dachten we aan allemaal acties, want immers alle kleine beetjes helpen.

Tot nu toe gaat het allemaal heel erg goed. We hebben te horen gekregen dat De friesland zorgverzekering de tickets van Silke en Ijsbrand gaan betalen. We kunnen niet beschrijven hoe blij we hiermee zijn.
Ook de donaties gaan erg goed. Iedereen doet zijn best om met ons mee te denken, en er zijn al een aantal mensen die daadwerkelijk een donatie doen. Heel erg bedankt daarvoor!

Nu volgt het aanvragen van allemaal formaliteiten. Een paspoort aanvragen voor iedereen. Wellicht moet er een visum geregeld worden om Amerika in te komen. Een medisch formulier van Silke volledig laten invullen door onze eigen artsen. Noem maar op...

Zoals het er nu naar uit ziet, zullen wij op 14 oktober vertrekken naar de VS. Wij hopen dat wij tegen die tijd voldoende donaties hebben gekregen, om onze reis daar naar toe iets makkelijker te kunnen maken.

 

We houden jullie op de hoogte van alles wat ons bezig houdt.

Veel liefs van ons!